TERMENI SI CONDITII

Proprietarul acestui site este SC Artist Hairtop SRL, nr. de indentificare fiscala 34724601, nr. de inregistrare la registrul comertului J40/8050/2015, cu sediul in B-dul IANCU DE HUNEDOARA, Nr. 42bis Ap2, Sector 1, Bucuresti.

1. Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.
Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.
Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati si nu utilizati acest site.

2. Disponibilitatea serviciilor.
Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii online.

SC ARTIST HAIRTOP SRL pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.
SC ARTIST HAIRTOP SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.
SC ARTIST HAIRTOP SRL nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
SC ARTIST HAIRTOP SRL poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

3. Lipsa garantiilor.
INTREG CONTINUTUL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT SI VA ESTE OFERIT “CA ATARE” FARA A SE OFERI NICI O GARANTIE DE NICI UN FEL, FIE ACEASTA EXPRESA SAU IMPLICITA.

4. Neangajarea Raspunderii.
SC ARTIST HAIRTOP SRL nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

5. Limitari de ordin tehnic ale serviciilor.
SC ARTIST HAIRTOP SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

6. Incheierea acordului si revizuiri ulterioare
SC ARTIST HAIRTOP SRL isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.