CURSURI Coafor Bucuresti

CURSURI ȘI SEMINARII

Curs Calificare Coafor Header bg_2

Cursul de calificare este fundamentul transformării pasiuni pentru păr într-o carieră în hairstyling. Este suma cunoștințelor și tehnicilor de care ai nevoie pentru a-ți construi experiența în domeniu, dobândită de la o echipă multipremiată internațional.

Seminar Clasic Creativ Header bg

Seminarul de perfecționare a tehnicilor și cunoștințelor deja dobândite pune în prim-plan viziunea ta unică și îți modelează creativitatea în tonul celor mai recente tendințe din hairstyling.

Seminar Clasic Creativ cursuri

Rezultat al gândirii creative ARTIST SALON și construit după tendințele pe care echipa noastră de traineri le stabilește pentru anul în curs, seminarul își propune să extindă granițele expresivității individuale și să îți asigure, prin concentrarea pe practică, însușirea celor mai eficiente tehnici în materie de tunsoare și culoare în funcție de fizionomie, stil și trenduri.

Seminar In salonul tau

Asigură-le specialiștilor din salonul tău o formare de top în hairstyling.

Seminar intensiv Artist Salon Academy_11.27.18

Un tour de force academic adresat profesioniștilor care caută excelența în hairstyling și trenduri.

Artist Men Header bg

Seminarul de perfecționare în frizerie îmbină tehnici avansate de tuns cu creativitatea și ultimele tendințe în materie de stil masculin.

Urban Dream_1-min

O supradoză de cunoștințe personalizate în funcție de nevoile tale creative, asimilată în exclusivitate cu un specialist ARTIST SALON & ACADEMY dedicat.

Curs Barbering lista cursuri

Inițierea completă în frizerie îți asigură cunoștințe solide și capacitate excelentă de execuție în materie de tunsoare, bărbierit, tratamente și întreținere a părului bărbaților.

Curs incepatori

Ești la începutul carierei în hairstyling și vrei să stăpânești tehnicile de tuns la fel de bine ca un profesionist? Seminarul te va învăța cum să îmbini cunoștințele teoretice și precizia în tunsoare asemenea unui hairstylist cu experiență.